Kategorier
Livet

Att tar päskveckan

Kära hörni

vi börjar veckan med mycket sol, jag kan inte tro, våren är här. Jag har mycket att göra den här veckan. Först av allt måste jag ta hand om mitt citronträd. Han fick frost, vi var tvungna att flytta honom i huset. Där har han nu ett helt år att återhämta sig, ja du hör rätt, det tar honom så lång tid att bli frisk igen

Jag vara mindre online den här veckan och ställar in bloggar.

Jag kommer därför att skriva mindre den här veckan eftersom jag kommer att vara i trädgård. Så tar fri från internet och tar min egen timeout av allt ❤️

Önskar ni alla en riktigt glad påsk. Vi ses igen efter påsk 🐣

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

6 svar på ”Att tar päskveckan”

Stängt för kommentering.