Hej fredag, hej helg

första helgen i april och tiden går så snabb. Det känns som om vi fortfarande har januari. Natterna är så jävla kallt. På söndagen borde vi få 20° för första gången, jag ser verkligen fram emot. Jag är i helgkänsla, hoppas att du också?

Hallo Freitag, Hallo Wochenende
das erste Wochenende im April und die Zeit rast so schnell. Es fühlt sich so an, als hätten wir noch Januar. Die Nächte sind verdammt kalt, am Tage ist es warm. Am Sonntag sollen wir das erste mal 20° bekommen, ich freue mich sehr darauf. Ich habe den Wochenendespirit, ich hoffe ihr auch.

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

En kommentar till “Hej fredag, hej helg”

  1. The older you get, the faster time runs. Gosh, we have passed the first quarter. Good weekend Liz. 😀

Kommentarer inaktiverade.