Min nuvarande vardag

I kristider som dessa, behöver nya åtgärder. När jag lämnar huset är dessa två utrustningar de viktigaste för mig. Jag tillhör riskgruppen på grund av mina immunsuppressiva läkemedel. Munskydd och tyghandskar. Jag tar på mig handskarna när jag shoppa.

Det är därför jag för närvarande föredrar den tysta naturen där ingen är att se. Jag tog ett djupt andetag och min rädsla försvann

My current everyday life

New situations, need new actions. Whenever I leave the house, these two pieces of equipments are the most important for me. I belong to the riskgroup, because of my immunosuppressive drugs. Mouth mask and cloth gloves. I put on my gloves when I go shopping.

That’s why, I currently prefer the quiet nature where nobody is to be seen. I took a deep breath and my fear gone

 

#Immunosuppressive drug #cortisone #coronavirus #rheumatoidarthritis #reumatoidartrit #immunsuppressiva #kortison #munskydd #handskar #vård

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

7 reaktioner till “Min nuvarande vardag”

Kommentarer inaktiverade.