Vi närmar oss

Vi kan inte vara fria som en fjäril. Jag är stolt över att vårt land upplever sammanhållning. Tre veckors isolering, tre veckor där vi inte kan se vår familj, vänner och andra människor. Vårt land har aldrig varit tvungen att göra detta på grund av ett virus. Men känner du till de positiva sidorna. Vi närmar oss, människor pratar mer med varandra. Vi märker plötsligt att vi har gått isär. Vi inser plötsligt att det är viktigt att vår produktionsanläggning ska vara tillbaka i Europa. Förenade Europa, bara tillsammans är vi jävla starka.

I går sa vår minister. Nordtyskar är mycket disciplinerade som södra delen av Tyskland, vi har mindre Corona-patienterna för vi stannar hemma. Låt oss eliminera detta virus tillsammans.

Tack för att ni följde mig  <3

Kramar
Liz

 

Von Liz

Painter, Wheelchair Photographer and Artblogger. I am a totally creative person. A day without creativity is a day without a smile ;) My other Blogs Gaming Blog Health Blog