Vi närmar oss

Vi kan inte vara fria som en fjäril. Jag är stolt över att vårt land upplever sammanhållning. Tre veckors isolering, tre veckor där vi inte kan se vår familj, vänner och andra människor. Vårt land har aldrig varit tvungen att göra detta på grund av ett virus. Men känner du till de positiva sidorna. Vi närmar oss, människor pratar mer med varandra. Vi märker plötsligt att vi har gått isär. Vi inser plötsligt att det är viktigt att vår produktionsanläggning ska vara tillbaka i Europa. Förenade Europa, bara tillsammans är vi jävla starka.

I går sa vår minister. Nordtyskar är mycket disciplinerade som södra delen av Tyskland, vi har mindre Corona-patienterna för vi stannar hemma. Låt oss eliminera detta virus tillsammans.

Tack för att ni följde mig  <3

Kramar
Liz

 

9 Comments

Wir rücken näher

Frei sein wie ein Schmetterling, das können wir gerade nicht. Ich bin Stolz dass unser Land gerade einen Zusammenhalt verspürt. Drei Wochen Isolation, Drei Wochen wo wir unsere Familie, Freunde und andere Menschen nicht sehen können. Noch nie hat unser Land dies tun müssen, aufgrund eines Virus.

Aber kennt ihr die postiven Seiten. Wir rücken näher, Menschen reden mehr miteinander. Wir merken plötzich das wir auseiander gedriftet sind. Wir bemerken plötzlich, das es wichtig ist das unsere Produktionstätte wieder in Europa sein sollte. Vereintes Europa, ja nur zusammen sind wir verdammt stark.

Gestern sagte unser Minister. Die Norddeutschen sind sehr diszipliniert, wir haben die wenigsten Coronapatienten, weil wir zuhause bleiben. Danke an Euch, das ihr durchhaltet. Lasst uns gemeinsam diesen Virus eliminieren.

Danke das du mir folgst

We cannot be free like a butterfly. I stay at home because I want to protect people like you. I can survive the virus, but you don’t dear Liz. It would be sad if one day your blog got silent mode. I protect family, friends, and everyone else who needs it at this time.

As you write, we grow together and help each other. I’ve never felt as good as in the past few weeks. I enjoy the stop here every day because I see you post such human things. That’s exactly what we need. People with a lot of positive energy, you have it. Have nice week Liz. 💚

We cannot be free like a butterfly. But we can stay healthy through the measures. 🙂