Längtar efter Lummerland

Nytt tolkning av den fiktiva ön Lummerland. Jim Button, Lukas. Min version spelar på en vulkanisk ö. Av en står fyren som lyser upp till natten. Lokföraren är uggla blomma

Neue Interpretation der fiktiven Insel Lummerland. Jim Knopf, Lukas. 😆Meine Version spielt auf einer Vulkaninsel. Auf einem steht der Leuchtturm, der im Dunkeln beleuchtet wird. Die Lokführerin ist Eule Flower

Lummerland-äventyr börjar!

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

11 reaktioner till “Längtar efter Lummerland”

  1. Haha 😂 so good this totally pretty decorated. Especially the many details like bridge, water. The owl does a good job. I see In the background Mike’s track system. Can you drive on the same track?

Kommentarer inaktiverade.