Kategorier
Trädgårdsliv

Trädgårdssäsongen startar

Äntligen, vår trädgårdssäsong börjar. Vår gräsmatta växte mer under vintern än under senaste åren. Vår robotgräsklippare fick nya skärknivar. Det var klart på mindre än två timmar. Snipp snapp snut, så var hög gräs slut #Robotgräsklippare

Gartensaison ist eröffnet

In diesem Winter, wuchs durch die milden Temperaturen unser Rasen sehr. Für unseren Rasenrobot war das aber kein Problem. Er bekam neue Schneidemesser und schon ging es los. Weniger als zwei Stunden war er durch, schnipp, schnapp schnupp, so war mit dem hohen Gras Schluß

#rasenrobot

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,