Hej lördag, hej vår

Hurra vi kan gå ut i trädgården. Mike tänkte på terrassen, han var tvungen att förbättra något här och där. Jag tog bort mossan från stenarna från rullstolen. Jag har en riktigt bra mossan trädgårdsredskap från Gardena.

Vi grillade till lunch, hemmagjord tortilla sallad med stek

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

5 kommentarer

  1. It looks like you both had a great day! 🍣 Grillmaster Mike rocks the grill. 😀👍👍👍

  2. Respect, it’s good that you are so active. Looks delicious at your salad and meat. 👍

  3. Genau Liz, so macht man das richtig. Nach der Arbeit, muss man sich belohnen. ❤️

Kommentarer er stengt.