Väntar på vårmånen

Jag väntar förgäves på vårmånen. Igår kväll hade jag ett kort tidsfönster för att ta bilder av månen. Allt måste göras mycket snabbt. Ledsen över kvaliteten på bilderna, men det var svårt för mig att ta en bild av den här scenen eftersom CanonM6 inte har någon sökare. Jag hade ett litet matchögon eftersom jag var trött.
Jag står på natten i trädgården med mitt nattklänning under kalla temperaturer och fotograferade vårmånen. Herregud, vad gör du för att titta på månen?

Warten auf den Frühlingsmond

Seit Tagen wartete ich vergebens auf den Frühlingsmond. Gestern abend hatte ich ein kurzzes Zeitfenster um ihn zu fotografieren.
Alles musste ganz schnell gehen.
Entschuldigt die Qualität der Bilder, aber für mich war es schwer diese Szene zu fotografieren, weil die CanonM6 keinen Sucher hat. Ich hatte ein kleines Matchauge, weil ich müde war. So tellte ich mitten in der Nacht in bei kalten Temperaturen in den Garten mit meinem Naqchthemd und fotografierte den Frühlingsmond. Herrgott, was tut man nicht alles um diesne Mond zu beobachten

4 Comments

I admire your performance with mirrorless camera. A camera without a viewfinder would not be an option for me.
Don’t be critical with yourself. Not every day you can bring 100% performance Liz. Pictures are good. 😉