Rundturer och aktiviteter i Hamburg

På vår silverbröllopsdagen att resa Mike och jag till Hamburg. Resan var bra, landsvägarna var inte helt överfulla.

Hamburg en stad som aldrig sover, en metropol som kombinerar gammalt och nytt. Vår resa gick rakt till Miniatur Wunderland. En plats som ligger i det historiska lagerhuskomplex. Där hittar du den största modelljärnvägsanläggning i världen. Vi besökte alla världar, också Elbphilharmonie, Tysklands modernaste konserthuset med unik akustik

Zu unserem Silberhochzeitstag waren Mike u Ich auf Tour nach Hamburg. Eine Stadt die nie nimeals schläft, eine Metropole was alt und neues vereint. Unser Weg ging direkt nach miniatur wunderland. Ein Ort welche in der histrorischen Speicherstadt liegt. Dort findet ihr die größte Modell Eisenbahn Ausstellung dieser Welt. Wir besuchten all die Welten, sogar die Elbphilharmonie, Deutschland modernste Konzerthalle mit einzigartigen Akustik

Publisert
Kategorisert som Livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

4 kommentarer

  1. da waren wir auch schon. Zu Sommerferien darf man nicht hin, da war es überfüllt.

Kommentarer er stengt.