Att se en gammal väderkvarn

Senaste dagarna var jag glad över att jag hade mitt stora Tamron-objektiv på kameran. Ok, delen är så tung, mina axlar skadade efter kort tid.

Jag använder ofta 55mm Canon, men för landskapsfotografi föredrar jag Tamron 300 mm vidvinkeln.

Jag såg inte Don Quixote kampen mot en väderkvarn. Jag såg den här vackra väderkvarnen och en härlig stork. När han är här, kommer våren

Die letzten Tagen war ich glücklich, das ich mein großes Tamron Objektiv dabei hatte. Oft verwende ich das 55mm Canon, aber für Landschaftsfotografie bevorzuge ich das Weitwinkel von Tamron 300mm. Ich sah Don Quijote nicht  gegen eine Windmühle kämpfte, ich sah diese schöne Windmühle dazu einen schönen Storch

En resa genom världen av gamla vindmölla och medeltida liv

5 Comments

Die Windmühle ist echt schön. Man sieht sie ist noch im Betrieb. 😍