Hipp, hipp, hurra, att firar silverbröllopsdagen

När tiden går så snabbt.Vi gjorde det exakt för 25 år sedan. Mike och jag har känt varandra i 27 år. Vi var båda unga på den tiden och avslutade just skolan och universitetet. Vi träffades på en konsert av Ace of Base. Det var så roligt den kvällen med honom. Först pratade vi mycket via telefon, sedan skrev vi långa, långa brev. Det fanns inget internet ännu, och naturligtvis fanns det heller ingen mobiltelefon.

Medan min svärmor var glad över att ha en svärsdotter, var min mamma inte så entusiastisk över mitt val. Du vet, dotter-mamma-relationer kan vara komplicerade, det var mitt!

Så vi gifter oss båda i mars, som inte känns som våren. Det snöade, det regnade, och då kom solen ut. Oavsett, det stoppade oss inte.

Jag var stolt över min fransk flätning, som min syster flätade för mig. Det var en liten bröllopsfest med familj och vänner. Vi gifter oss inte i kyrkan, jag ville inte vara katolsk.

25 år senare är vi fortfarande väldigt glada. Vi är bundna av det osynliga kärleksbandet.

Vad är vår hemlighet? Vi har inte alltid gemensamma intressen och mål, men vi pratar mycket med varandra. Vi båda ger oss själva den friheten vi behöver, jag tror att det är precis vad vi vill ha <3

Kärlek är inte alltid perfekt, men kärlek övervinner hinder

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

8 kommentarer til «Hipp, hipp, hurra, att firar silverbröllopsdagen»

  1. My two best friends are celebrating their 25th wedding anniversary. I wish you both the best that you can wish among friends. Stay true to yourself and change nothing. Because both of you since the impulse we need. A couple that has been a rolemodel for many. Thank you for a great friendship. 🍾💐

  2. Scheiß darauf Liz. Wer dich und dein Mann nicht richtig akzeptiert, hat deine Liebe nicht verdient. Da gehört auch Familie dazu. Ich wünsche euch noch ganz viele schöne Jahre gemeinsam. 😍😍🌹 Alles Liebe und Gute zu Silberhochzeit, deine Freundin Mia. 💋

Det er stengt for kommentarer.