En dag som alla andraEn dag som alla andra

Gomorgon. Onsdag en dag som alla andra, eller inte! Men det är, vi har gjort halva veckan och går mer och mer till varma dagar, eller inte! Efter att vintern är tillbaka här, tänkte jag på mig. Jag vill inte ha kalla temperaturer och snö. Gå bort grå dagar. Jag vill se färgglada blommor, jag delar idag en av våra bi-blommor

En dag som alle andre
Gomorgon. Onsdag en dag som alle andre, eller ikke! Men det er, vi har gjort en halv uke og går mer og mer til varme dager, eller ikke! Etter at vinteren er tilbake her, tenkte jeg med meg selv. Jeg vil ikke ha kalde temperaturer og snø. Gå bort grå dager. Jeg vil se fargerike blomster, jeg deler en av bi-blomster våre i dag

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

5 kommentarer

    1. Das ist die Bienenfreundliche Tiny-Bee-Lily (Lilium ‘Tiny Bee’)

      That’s the bee friendly Lilium ‘Tiny Bee-Lily’, they belongs to the lilies family

  1. What a graceful flower loved by bees. 😍Thank you for knowing/sharing the name. Many always only write #yellowflower and do not know the botanical name. But you know her, that’s simply brilliant 🙌🌼

    1. As i written already. I don’t like it, when I plant flowers in the garden and I don’t know its name!? Wanna know how to take care of them!? Therefore I always inform myself beforehand. I’m a perfectionist in these things. 😗🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *