Vad händer i dag

Käre vänner. Jag har en hel stressig dag framför. Jag måste uppdatera ett CMS-systemet. Jag har lagt av det i flera dagar, eftersom det är mycket tidskrävande. Jag måste göra det idag. Därför korta hälsningar till dig på en kallt- solig , men stormig vinterdag TILL DIG <3

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

4 reaktioner till “Vad händer i dag”

  1. What’s going on today
    Dear friends of my blog. I have a hell of a stressful day ahead. Gonna must to update a CMS system. I’ve been putting it off for days because it’s very time consuming. I have to do it today. Therefore, short greetings to you on a cold, sunny, but stormy winter day TO YOU <3

  2. I admire you talent Liz 😍🤟. Women and technology enter men`s-world, BUT you revolutionized many years ago. You are trendsetter that showed us women, we can. 💪 I beliebe in You. GOOD LUCK. ❤️ 🍀🍀🍀🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *