Alla dessa dagar

som kom och gick, jag visste inte att det var livet. Ett liv där jag fortfarande fick hjälp, där läkaren hade tid att hjälpa mig. Jag trodde aldrig att jag i ålderdom inte skulle få den vård som en reumatisk patient behöver. Tyvärr är jag inte längre ett barn som får mer uppmärksamhet när hon gråter. Istället sitter jag här och spelar nattvakt eftersom min kropp jagar mig med smärta. Ju äldre du blir, desto mindre är du värd i samhället!

All diese Tage

Jeder Tag , wo kam und ging? Wusste ich nicht, dass es das Leben war. Ein Leben wo mir noch geholfen wurde, wo mein Arzt noch Zeit hatte um mir zu helfen. Ich hätte nie gedacht das ich im Alter nicht die Versorgung bekommen, die ein Rheumakranker benötigt. Leider bin ich kein Kind mehr, dass mehr Aufmerksam bekommt, wenn es schreit. Stattdessen sitze ich hier und spiele Nachtwächter, weil mein Körper mich mit Schmerzattacken jagd. Je älter du wirst, um so weniger bist du in der Gemeinschaft wert.

 

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg