Kategorier
Livet

Hej söndag, hej vaniljorkidé

Herregud så många dagar blir den grå, jag väntar på solen. Söndagen faller bokstavligen i vattnet. Vi har ytterligare en svårt stromhelgen bakom oss. På något sätt blir det rutin! Här är några nyheter från de senaste timmar.

Först och främst växer våra rosor, jag tar bilder under den kommande veckan, så att du kan se att våren är på väg i norr. I går kväll flög vårt citronträd bort under stormen. Herregud, det var en chock när vi plötsligt såg på vårt vardagsrumsfönster. Mike sprang ut och tog upp den. Vi hade trädet i en kruka eftersom det fortfarande är för ungt. Det var lördagskväll med ett flygande träd

En annan höjdpunkt, du ville ha en uppdatering av mina vaniljorkidé. Vanilj växer och sprids ur. En rankor kan vara upp till 17 meter lång. De kommer bra med den lita solen, Vanilj älskar de gråa dagarna.

Jag hoppas att jag kunde spruta positiva vibrationer den här regniga dagen 💝


Det finns inget slut 😱

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

11 svar på ”Hej söndag, hej vaniljorkidé”

Hallo Sonntag, hallo Vanilleorchidee

Der Sonntag fällt sprichwörtlich ins Wasser. Wir haben wieder ein schweres Strumwochenende Wochenende hinter uns. Irgendwie wird das mittlerweile Routine! Hier kommen paar Neuigkeiten von den letzten Stunden.

Als erstes, unsere Rosen treiben aus, ich werde diese Woche noch Bilder von ihnen tun, damit ihr seht im Norden ist der Frühling auf den Weg. Gestern Abend, flog während des Sturm unser Zitronenbaum weg. Jesses es war ein Schreck, als wir ihn plötzlich an unserem Wohnzimmerfenster sahen. Mike sammelte ihn auf, nun steht er unter dem Terrassendach in Schutz der Windböen. Er ist noch etwas leicht, weil es noch ein junger Baum ist.

Noch ein Highlight, ihr wollte eine Update von meinen Vanillieorchideen. Sie wachsen und sie treiben aus. Sie kommen gut zurecht mit der wenigen Sonne, sie lieben die graue Tagen.

Ich hoffe ich konnte positive Vibration versprühen, an diesem regnerischen Tag

Svara

Gosh to listen, when a tree falls down and the creaking of wood brings goosebumps. Hope you and mike are fine? The storms are really extreme this year. Especially the floods that come afterwards.

..ich kann das Sch…Wetter nicht mehr sehen. Due ganze Zeit war es warm, dass die ganzen Blumen 🌷 austreiben. plötzlich wird es kalt.

Beeindruckend und hut ab wie schön deine Vanille wird, wenigstens etwas.

With these orchids you can grow real vanilla sticks! How long does this process take! I ask because vanilla bean are quite expensive and they are traded like a gold nugget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *