Mellan någonstans och ingenstans

Mellan någonstans och ingenstans
Jag är någonstans mitt i ingenstans, det finns land i sikte, jag ser en horisont efter stormen

Et sted i Ingensteds
Jeg er et sted midt i ingensteds, det er land i sikte, jeg ser en horisont etter stormen.

Somewhere in Nowhere
I am somewhere in the middle of nowhere, there’s land in sight, where I see a horizon after the storm

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

7 reaktioner till “Mellan någonstans och ingenstans”

  1. Wunderschön geschrieben Liz, schön das wir uns hier alle persönlich über deine Kunst unterhalten können. 💝

Kommentarer inaktiverade.