Kategorier
Livet

Ser opp til fantastisk tre

Jeg var på vei til en marskland (myr). Første storkene og ville gjessene landet der. Da jeg kom til mitt sted, frøs jeg i ærefrykt. Dette vakre treet ønsket absolutt å bli fotografert. Svart og hvitt får selvfølgelig et tre til å se enda kraftigere ut.

Looking up to awesome tree 🌲

I’m was on way to a marsh meadow. The first storks and wild geese where landed there. When I got to my spot, I froze in awe. This beautiful tree absolutely wanted to be photographed. Of course, black and white makes a tree look even more powerful.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,