Kom i gang

Jeg elsker at se mere på mine omgivelser og naturen. Mange mennesker har glemt, hvordan man værdsætter de små ting i livet. Naturens skønhed ses ofte ikke, hvilket er ligger på egen dør. Jeg elsker at præsentere billeder af naturen og dens skønhed. På et tidspunkt vil det bestemt være en relikt af vores tid

Kom igång!

Jag älskar att titta på min omgivning och naturen mer. Många har glömt hur man uppskattar de små sakerna i livet. Naturens skönhet ses ofta inte, vilket som ligger på egen dörr. Jag älskar att presentera bilder av naturen och dess skönhet. Vid någon tidpunkt är det definitivt att vara en relikt från vår tid. Så tar du hand om dig og ladda din kropp i naturen

Von Liz

Painter, Wheelchair Photographer and Artblogger. I am a totally creative person. A day without creativity is a day without a smile ;) My other Blogs Gaming Blog Health Blog

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.