Kom i gang

Jeg elsker at se mere på mine omgivelser og naturen. Mange mennesker har glemt, hvordan man værdsætter de små ting i livet. Naturens skønhed ses ofte ikke, hvilket er ligger på egen dør. Jeg elsker at præsentere billeder af naturen og dens skønhed. På et tidspunkt vil det bestemt være en relikt af vores tid

Kom igång!

Jag älskar att titta på min omgivning och naturen mer. Många har glömt hur man uppskattar de små sakerna i livet. Naturens skönhet ses ofta inte, vilket som ligger på egen dörr. Jag älskar att presentera bilder av naturen och dess skönhet. Vid någon tidpunkt är det definitivt att vara en relikt från vår tid. Så tar du hand om dig og ladda din kropp i naturen

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

6 reaktioner till “Kom i gang”

  1. Nochmals Energie tanken

    Ich liebe es mehr meine Umgebung zu beobachten und die Natur. Vile Menschen haben es verlernt die kleinen Dinge im Leben zu schätzen. Sie sehen die Schönheit der Natur nicht, welche vor ihrer eigene Haustür liegt. Daher werdet ihr auf meiner Seite wenig Bilder von mir sehen, aber Bilder von der Natur und dessen Schönheit präsentiere ich gerne. Sie sind bestimmt irgendwann ein Relikt unserer Zeit

  2. I am a friend of your nature pictures. I love nothing more than to travel virtually with Y. Thank you Liz. ☺️🌊☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *