Kategorier
Livet

Att uppleva årets första helg

God morgon första fredag och helg 2020. Första promenad genom stad i blåsigt, åh ja mycket blåsigt väder. Vinden är kall, vintersolen skrattar. Synd att den avslappnade tiden är över. Nytt år, nya äventyr och snipp, snapp snut så var min semester slut

Ha en underbar helg vänner 🙌

###

Das erste Wochenende im neuen Jahr

Guten morgen erster Freitag und Wochenende im neuen Jahr. Erster Sparziergang durch unsere kleine Stadt bei Wind, bei einem sehr stürmischen Wetter. Der Wind ist kalt, aber die Wintersonne lacht. Schade die entspannte Zeit ist vorbei. Schnipp, Schnapp, Schnupp, so war mit dem Urlaub Schluss.

Wünsche ein schönes Wochenende Freund 🙌

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

11 svar på ”Att uppleva årets första helg”

THE FIRST WEEKEND IN 2020

Good morning first friday and weekend into 2020. First walk through our small village in a very stormy weather. The wind is cold, but the sunrays feels so fine. Too bad the relaxed time are over. Snip, snap, and our vacation flew away

Wishing a relaxing weekend friends 🙌

Svara

A wonderful posting, to a beautiful picture. I can almost feel the cold weather.. Have nice weekend Liz. ☀️

Jaaa ich spüre förmlich die frische Luft. Bei dem guten Belag kannst du gut mit dem Aktivrollstuhl fahren! 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *