Kategorier
Maleri

Att vara kreativ med Procreate och Apple Pencil

För mig är kreativitet det viktigaste i livet. Jag är glad när ha tid att måla. Idag målade jag inte på duk, jag används min ipad 5 mini tillsammans med Procreate-appen och Pencil. Det är mitt resultat

Ich bin kreativ mit der Procreate App und  Pencil

Kreativität ist für mich das wichtigste im Leben. Heute habe ich nicht auf Leinwand oder Papier gemalt. Ich verwendete die Procreate App zusammen mit dem Pencil auf dem ipad 5 mini. Das ist mein Ergebnis.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

6 svar på ”Att vara kreativ med Procreate och Apple Pencil”

Agree completely. Iused the Autodesk Pro, it was very annoying when there was no more updates for this app on iOS 10. It costs so much money and runs so badly. I was looking for a good artist app, I found my way to Procreate. 😉

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *