Looking up

Right up there I saw a musician, he playing trumpet so nicely. Beautiful Christmas carols came from the tower. All the people on the streets listened and they were frozen.

Yeah thats reminds me of my youth. We also played a lot instruments, especially at Christmas time. Unfortunately. I didn’t have the big lens on camera installed, but I could catch this great atmosphere and it burned my head

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

5 reaktioner till “Looking up”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *