Att gjorde mitt eget pepparkakshus

På julbageriet bör inget pepparkakshus saknas. Att ville ha ett pepparkakshus igen. Du kan också baka pepparkakor med alternativt socker, men jag föredrar honung

Okej, det finns några godis i mitt hus som jag inte kan äta, för jag vill inte synda till jul. Räknar inte kalorier och glöm dieten. Jag gjorde det också. Jag tog det här receptet och resten var ren kreativitet.

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

7 kommentarer til «Att gjorde mitt eget pepparkakshus»

  1. Christel da gibt es einen bewährten Trick. Packe die Lebkuchen in eine Dose und lege übernacht eine Scheibe Vollkornbrot rein. Tagspäter ist das ganze wieder weich und hat neutralen Geschmack.

    Backe mit Dinkelmehl das beste was geht.

Det er stengt for kommentarer.