Kategorier
Livet

Julpynt

Våra karaktärer vinkar till alla, det är så romantiskt varje år med snön
Den här bilden är särskilt för min lilla vän som vill veta varje år om jultomte har landat här, men naturligtvis är han där. 🎅🎅

🎅🎅🎅🎅

Weihnachtsdekoration gehört zu Weihnachten
so kommt es das unsere Figuren jeden zuwinken. Besonders schön ist es, wenn es geschneit hat. Dieses Bild ist speziell für meinen kleinen Freund, der mich jedes Jahr fragt ob Jultomte bei uns gelandet ist🎅🎅

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

3 svar på ”Julpynt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *