Kategorier
Livet

Att dansa med snöflingor

och snöflingor dansar i luften som små älvor

Vintern är för mig en säsong där jag börjar leva. Min reuma är nästan stilla, min själ går i viloläge med naturen. Jag känner mig fri som en fågel. Jag ser fram emot jul

Tanzen mit Schneeflocken ❄️❄️❄️

und Schneeflocken tanzen in der Luft wie kleine Feen

Der Winter ist für mich eine Jahreszeit, in der ich anfange zu leben. Mein Rheuma ist fast still, meine Seele geht in den Winterschlaf mit der Natur. Ich fühle mich frei wie ein Vogel. Ich freue mich auf Weihnachten

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,