#11: Att gör en tillbakablick


Årets näst sista månad. Vad kan jag säga, november är en månad medan jag var lugnare. Det måste vara sådana månader också 🤗

Es ist der Vorletzte Monat im Jahr. Was soll ich sagen, ich war ruhiger in diesem Monat und tat nur wenige Bilder. Ja auch solche Tage muss es geben🤗

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

3 reaktioner till “#11: Att gör en tillbakablick”

  1. Dear Liz – You have the right to become calmer and be quieter. You have this year had enough shit through your disease. Other people would have stuck their heads in the sand and given up. Good girl I love your picture album. 👍👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *