Kategorier
Livet

Ett ögonblick av stillhet

🧚‍♀️Ibland är jag en fe som sitter på en blomman. Jag tittar på människor och deras omgivningar. Jag inser hur glad jag är för jag är inte en av dem som simmar med strömmen – jag simmar mot strömmen.

Momente in der Stille

🧚‍♀️Manchmal bin ich wie eine Fee die in einer Blumen sitze. Ich beobachte die Menschen und dessen Umgebung. Dann stelle ich fest, wie glücklich ich bin, weil ich nicht zu denen gehöre die mit der Strömung schwimmen

Moments In Stillness

🧚‍♀️Sometimes I’m like a fairy sitting in a flower. I’m watching the people and their surroundings. I’m realize how glad I am because I’m not one of those who swim with the current – I’m swimming against the current.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

3 svar på ”Ett ögonblick av stillhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *