Mysiga juldekorationer: Tekopp

Julånden flyttar i vårt hus. Idag började jag dagen med julnissa. Jag köpte denna kopp någon gång i Danmark. Den som känner mig länge, vet att jag tillbringade många år där. Det är en relik från förflutna dagar

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

5 kommentarer til «Mysiga juldekorationer: Tekopp»

  1. She is cute. I have already set up our Christmas decoration in the house. Garden area we have to wait a bit, until the Sunday of dead is over. 🙂

    1. Oh yes Traudl, do not stress with the neighbors. 😗

      I learn to know it is an important church day in Germany. I didn’t know then for few years ago and decorated our house on this last Sunday in november. My neighbors were very surprised, but they took it with humor, because I really didn’t know what he meant for a lot of importance. Since those days we celebrate their tradition and respect that. 🙂

Det er stengt for kommentarer.