Kategorier
Recept

#6: Att gör en tillbakablick

Idag gör vi en tillbakablick i juni

Sommaren var plötsligt där, temperaturer över 32 °. Jag gav dig många tips till snacks för att grilla i trädgården. Dessutom fanns det läckra örtbröd och en supergott sallad. Det är tiden jag är i naturen mycket


Wir tun einen Rückblick in den Monat Juni

Der Sommer war plötzlich da. Temperaturen von über 32°. Ich gab Euch viele Insperationen für das Grillen im Garten. Dazu gab es leckeres Kräuterbrot und einen köstlichen Salat. Es ist die Zeit in der ich viel in der Natur bin

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

3 svar på ”#6: Att gör en tillbakablick”

Stängt för kommentering.