#2: Att gör en tillbakablick

Med försening kommer jag med populära inlägg från februari 2019
Idag tittar vi på vackra, sorgliga stunder som rörde mig så mycket

Bästa vänner / mannen / partnerskap/ MIKE ANDERSSON MITT VIKING ❤️

Ett sorgligt ögonblick
Son till en god vän dog av SMA-typ 1. När jag skriver dessa ord, måste jag gråta. Herregud, hur grym världen kan vara. Varför den här lilla pojken, han ville leva och förlorade sin kamp. 🧚‍♂️Fly min lilla vännen, jag älskar dig alltid ❤️

Bästa vännen alltid ÄLSKA DIG MIA ❤️

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

5 kommentarer til «#2: Att gör en tillbakablick»

  1. No stress, Liz I know you’re busy, you’re always running high in a limit.
    The more beautiful I find this post. 🙌

    Is it very personal and touches me as well.
    Thank you for sharing as you are. You are such an honest person. ❣️

Det er stengt for kommentarer.