Vad är meningen med livet

Jag hade alltid trott att ett liv i kvalitet innebär att njuta av livet och mycket mer. Gå upp, bättre dagar kommer, även om det finns grå moln i horisonten. Poängen med livet är att njuta av livet med alla dess negativa och positiva ögonblicken. Endast det är resultatet av ett fredligt liv. Att har slutat med jaga av spöken, spöken måste komma till mig. 🤘

Publisert
Kategorisert som Livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

2 kommentarer

  1. Ich bin gerne auf deiner Seite. Du versinkst wenigstens nicht in deine Krankheit, pflegst deine Hobbies und jammerst nicht ständig herum. Das macht dich echt sympatisch. Bleib dir treu liebe Liz, du bist mein absolutes Vorbild. Dir ein schönes Wochenende. ❤️

Kommentarer er stengt.