Kategorier
Livet

Min första Amigurumi uggla

Det var första gången jag gjorde en amigurumi uggla. Vanligtvis är det bättre att använda garn, men denna uggla ska vara ull – det var min mannen önskan. Ja, du hör rätt, Mike letade efter en ny maskot. Så ser min första Amigurumi uggla ut. Nästa ugglor att göra med garn.

Meine erste Amigurumi

Es war das erste mal wo ich eine Amigurumi Eule erstellte. Normalerweise ist es besser wenn du Garn verwendest, aber diese Eule sollte aus Wolle – es war der Wunsch meines Mannes. Ja ihr hört richtig, Mike war auf der Suche nach einem neuen Maskottchen.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

4 svar på ”Min första Amigurumi uggla”

Stängt för kommentering.