Melankoli sprider sig


Ibland undrar jag varför vissa människor tror, att melankoli har något att göra med depression!? Äj nej melankoli gillar att sprida sig bland kvinnor och har något att göra med romantik. Ja, jag är lite mer melankolisk på hösten. Jag är själv en kvinna som är lite kaotisk och inte bor i en steril låda. Därför sprider min livsfilosofi mer melankoli på höst 🍂🍁

Manchmal frage ich mich, warum manche Leute glauben, Melanolie habe etwas mit Depressionen zu tun?! Melankoli verbreitet sich gerne unter Frauen und hat etwas mit Romantik zu tun. Ja, ich bin im Herbst etwas melancholischer. Ich selbst bin eine Frau, ein bisschen chaotisch ist und nicht in einer sterilen Kiste lebt. Daher verbreitet meine Lebensphilosophie mehr Melancholie im Herbst 🍂

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.