Melankoli sprider sig


Ibland undrar jag varför vissa människor tror, att melankoli har något att göra med depression!? Äj nej melankoli gillar att sprida sig bland kvinnor och har något att göra med romantik. Ja, jag är lite mer melankolisk på hösten. Jag är själv en kvinna som är lite kaotisk och inte bor i en steril låda. Därför sprider min livsfilosofi mer melankoli på höst 🍂🍁

Manchmal frage ich mich, warum manche Leute glauben, Melanolie habe etwas mit Depressionen zu tun?! Melankoli verbreitet sich gerne unter Frauen und hat etwas mit Romantik zu tun. Ja, ich bin im Herbst etwas melancholischer. Ich selbst bin eine Frau, ein bisschen chaotisch ist und nicht in einer sterilen Kiste lebt. Daher verbreitet meine Lebensphilosophie mehr Melancholie im Herbst 🍂

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

4 reaktioner till “Melankoli sprider sig”

Kommentarer inaktiverade.