Garn för mitt nästa virkningsprojekt

Många människor har en antipati mot hösten. Hösten förknippas med mycket regn, kyla och ingen sol. Herregud vänner, jag måste säga, hösten har så många trevliga tider. Unika färgerna som hösten producerar. Tid för kastanjer är här, sitter framför elden, varm kakao. Allt är så vackert. För mig betyder höst också mindre smärta och mer livskvalitet. Eftersom ju svalare det blir, desto tystare blir min reuma. Det är därför mitt tid jag älskar så mycket och andra människor inte gör 🙂

Så det kommer att jag köpte dessa färger för mitt nästa virkningsprojekt

Ta hand om er och vi ses alldeles nästa vecka igen ?‍♀️

Von Liz

Painter, Wheelchair Photographer and Artblogger. I am a totally creative person. A day without creativity is a day without a smile ;) My other Blogs Gaming Blog Health Blog