Garn för mitt nästa virkningsprojekt

Många människor har en antipati mot hösten. Hösten förknippas med mycket regn, kyla och ingen sol. Herregud vänner, jag måste säga, hösten har så många trevliga tider. Unika färgerna som hösten producerar. Tid för kastanjer är här, sitter framför elden, varm kakao. Allt är så vackert. För mig betyder höst också mindre smärta och mer livskvalitet. Eftersom ju svalare det blir, desto tystare blir min reuma. Det är därför mitt tid jag älskar så mycket och andra människor inte gör 🙂

Så det kommer att jag köpte dessa färger för mitt nästa virkningsprojekt

Ta hand om er och vi ses alldeles nästa vecka igen 🙋‍♀️

Viele Menschen haben eine Antipathie gegen den Herbst. Den Herbst verbindet man mit viel Regen, kalt und keine Sonne. Hey ich muss sagen der Herbst hat so viele schöne Zeiten. Die einmaligen Farben die der Herbst produziert. Die Zeit der Kastanien ist da, sitzen vor dem Kaminfeuer, warmer Kakao. All ist so schön. Klar für mich bedeutet Herbst auch weniger Schmerzen und mehr Lebensqualität. Denn je kühler es wird, desto stiller wird mein Rheuma. Darum ist es die Zeit die ich so liebe und andere Menschen nicht.

So kommt es das ich diese Farben für mein nächstes Häkelprojekt kaufte

Passt auf Euch alle auf in diesem Sinne bis nächste Woche 🙋‍♀️

1 Comment