Att älskar hösten sång

Det är mörkt på morgonen. Fåglarna sjunger inte sin sång längre. Buskar och träd med vacker höstfärgar, hur vacker ser det ut. Välkommen vacker höst 🍁

Att önska alla en skön helg 😊

###
Herbstlied

Morgens ist es länger dunkel. Die Vögel zwitschern nicht mehr ihr Lied. Die Blätter färben sich so bunt, oh wie schön ist diese Zeit, willkommen schöne Herbszeit 🍂🍁 Ich wünsche ein schönes Wochenende 😊

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

2 reaktioner till “Att älskar hösten sång”

  1. 🍁 🍂🍃 Du hättest allen Grund dazu den Herbst nicht zu lieben, du liebst ihn dennoch. Danke für die Grüße. Ich wünsche dir ein schönes Wochenende.

Kommentarer inaktiverade.