Att älskar hösten sång

Det är mörkt på morgonen. Fåglarna sjunger inte sin sång längre. Buskar och träd med vacker höstfärgar, hur vacker ser det ut. Välkommen vacker höst 🍁

Att önska alla en skön helg 😊

###
Herbstlied

Morgens ist es länger dunkel. Die Vögel zwitschern nicht mehr ihr Lied. Die Blätter färben sich so bunt, oh wie schön ist diese Zeit, willkommen schöne Herbszeit 🍂🍁 Ich wünsche ein schönes Wochenende 😊

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

2 reaktioner till “Att älskar hösten sång”

  1. 🍁 🍂🍃 Du hättest allen Grund dazu den Herbst nicht zu lieben, du liebst ihn dennoch. Danke für die Grüße. Ich wünsche dir ein schönes Wochenende.

Kommentarer inaktiverade.