Kategorier
Livet

Ingen vän / en vän och när det är plötslig vänskap

Vet du att svanar ibland är mer biter som hundar. Den här killen bitit ofta mig, men på något sätt respekterar vi varandra. Och detta är en speciell typ av vänskap. Idag jag tar en bild av honom utan att kasta kameran i busken. 🤣

Min livsfilosofi om paraplyvänskap kan du läsa hos Emma. Där skrev jag om det!

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

3 svar på ”Ingen vän / en vän och när det är plötslig vänskap”

True words Liz. 👏 Your story and stamina was rewarded, he did not want to hunt anymore. He gave it up..😂

Stängt för kommentering.