Att tar tillbaka drömlandskap

Att älskar särskilt dagar som dessa, jag behöver inte ett motiv.
Jag har det här vackra drömbildet framför mig. Jag njuter fortfarande av tystnaden och ensamheten, där det inte fanns någon människa utom mig. Ta tillbaka ditt drömlandskap kära natur, jag kommer tillbaka.

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

5 kommentarer

  1. Die Traumlandschaft zurückerobern

    Um solche Tage besonders zu lieben, brauche ich kein Motiv.
    Ich habe dieses wunderschöne Traumbild vor mir.
    Ich genieße immer noch die Stille und Einsamkeit, wo außer mir kein Mensch war.
    Nimm deine Traumlandschaft zurück, liebe Natur, ich komme wieder.

Kommentarer er stengt.