Att tar tillbaka drömlandskap

Att älskar särskilt dagar som dessa, jag behöver inte ett motiv.
Jag har det här vackra drömbildet framför mig. Jag njuter fortfarande av tystnaden och ensamheten, där det inte fanns någon människa utom mig. Ta tillbaka ditt drömlandskap kära natur, jag kommer tillbaka.

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

5 reaktioner till “Att tar tillbaka drömlandskap”

  1. Die Traumlandschaft zurückerobern

    Um solche Tage besonders zu lieben, brauche ich kein Motiv.
    Ich habe dieses wunderschöne Traumbild vor mir.
    Ich genieße immer noch die Stille und Einsamkeit, wo außer mir kein Mensch war.
    Nimm deine Traumlandschaft zurück, liebe Natur, ich komme wieder.

Kommentarer inaktiverade.