Kategorier
Sådana dagar

Att skratta dig friskt

Som skrattar mycket får ingen rynkor i ansiktet 😁

Någonstans har jag läst idag att kvinnor inte kan vara roliga och skratta lite! Herregud jag var tvungen att skratta för den här meningen. Gilla vad, bara män kan vara roliga, jag tror att det är ett lögn. Jag skrattar alltid mycket, en dag utan skratt är en förlorad dag.

När jag reser med min mannen kommer vi alltid med de roliga idéerna. Så det kom att vi fotograferar varandra idag och fortfarande ville vara seriösa – vi lyckades delvis. På det sättet önskar jag er en bra torsdag.. 🙌

######
Lachen ist gesund und zudem gibt es wenig Falten im Gesicht

Irgendwo habe ich diese Tage gelesen, das Frauen nicht lustig sein können und wenig lachen! Was musste ich über diesen Satz einer Schreiberin lachen. Wie was, nur Männer können lustig sein, das halte ich für ein Gerücht. Bei mir wird immer sehr viel gelacht, denn ein Tag ohne Lachen ist ein verlorener Tag.
Wenn ich mit meinen Mann unterwegs bin, kommen wir immer auf lustigen Ideen. So kam es, das wir uns heute gegenseitig fotografierten und dabei noch ernsthaft bleiben wollten – es ist uns teilweise gelungen. In diesem Sinne wünsche ich euch einen schönen Donnerstag..🙋‍♀️

Av Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙

Följ mig, tusen tack

Hälsoblogg
Spelblogg

6 svar på ”Att skratta dig friskt”

🤪 Guten morgen Liz, lass uns eine Runde lachen 😂. Wer so etwas sagt, hat selbst keinen Humor. Wünderschönes Bild von euch beiden.

🤣 Ich bin verwundert was es für Leute gibt. Nicht jeder Blog ist zum Lachen da. Je nach Thema sollte man das berücksichtigen. Wenn mir ein Blog nicht gefällt, suche ich mir der nächste. Deiner mag ich besonders, deswegen bin ich ständiger Gast.

Stängt för kommentering.