Att skratta dig friskt

Som skrattar mycket får ingen rynkor i ansiktet 😁

Någonstans har jag läst idag att kvinnor inte kan vara roliga och skratta lite! Herregud jag var tvungen att skratta för den här meningen. Gilla vad, bara män kan vara roliga, jag tror att det är ett lögn. Jag skrattar alltid mycket, en dag utan skratt är en förlorad dag.

När jag reser med min mannen kommer vi alltid med de roliga idéerna. Så det kom att vi fotograferar varandra idag och fortfarande ville vara seriösa – vi lyckades delvis. På det sättet önskar jag er en bra torsdag.. 🙌

######

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

6 reaktioner till “Att skratta dig friskt”

  1. 🤪 Guten morgen Liz, lass uns eine Runde lachen 😂. Wer so etwas sagt, hat selbst keinen Humor. Wünderschönes Bild von euch beiden.

  2. 🤣 Ich bin verwundert was es für Leute gibt. Nicht jeder Blog ist zum Lachen da. Je nach Thema sollte man das berücksichtigen. Wenn mir ein Blog nicht gefällt, suche ich mir der nächste. Deiner mag ich besonders, deswegen bin ich ständiger Gast.

Kommentarer inaktiverade.