Kategorier
Livet

En berättelse om livet och hjälp

Luftballong nödlandade i trädet

Jag glömmer aldrig den här scenen. Jag var i huset när jag plötsligt hörde ett ljud på tak. Sedan hörde jag någon säga, jävla att du har träffat solmodulen. Vi åkte till terrassen och såg vad som hände. Luftballongen hängde i vårt träd, Pojkarna kastade ett rep. Vi drog henne bort från trädet. luftballongen lyfte upp igen och flög bort. Pojkarna var så tacksamma. Om vi ​​tar hand om varandra så är det en trevlig känsla.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

4 svar på ”En berättelse om livet och hjälp”

Stängt för kommentering.