Kanelbullesockerkaka med Dinkelmjöl

Grundrecept kommer från Linda Bakskola. Jag optimerade det till antiinflammatorisk kost

Ett annat sockeralternativ är xylitol (Björksocker). Xylitol kommer från Finland och är en sockeralkohol. Kroppen känner till detta socker, eftersom det bildas när man metaboliserar sig själv. Xylitol är också tandvänligt, har ett mycket lågt glykemiskt index och smakar nästan som socker.

Jag använde också Dinkelmjöl istället för vetemjöl.

Om du har en större bakform att ska dubbla av ingredienserna

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

En kommentar till “Kanelbullesockerkaka med Dinkelmjöl”

Kommentarer inaktiverade.