Kanelbullesockerkaka med Dinkelmjöl

Grundrecept kommer från Linda Bakskola. Jag optimerade det till antiinflammatorisk kost

Ett annat sockeralternativ är xylitol (Björksocker). Xylitol kommer från Finland och är en sockeralkohol. Kroppen känner till detta socker, eftersom det bildas när man metaboliserar sig själv. Xylitol är också tandvänligt, har ett mycket lågt glykemiskt index och smakar nästan som socker.

Jag använde också Dinkelmjöl istället för vetemjöl.

Om du har en större bakform att ska dubbla av ingredienserna

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

1 kommentar

Kommentarer er stengt.