Vet du vad jag ha haft träffat?

Jag träffar dessa djur, de är så imponerande. De tittar på dig exakt vad du gör … De är lättare att fotografera, som ett bi, fjäril eller en humlor. När de sätter sig, har jag tillräckligt och tid med min Canon, att kan fokusera på dem.

Om du använder en Tamron på en Canon M6, AF inte att fungera längre. Du måste styra allt manuellt. Ju mer jag är glad över att jag fick möjligheten igen.

#Trollsländor,

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

2 kommentarer til «Vet du vad jag ha haft träffat?»

  1. I’ll meet a dragonfly again
    I am always so fascinated when I meet these animals, they are so impressive. They are watching you exactly what you are doing.. They are easier to photograph, like a bee, butterfly or a bumblebee.

    Once they sit down, I have enough time with my Canon that I can focus on them.

    You know, if you use a Tamron on a Canon M6, AF will not work anymore. You have to manually control everything by hand. The more I am glad, that I had the opportunity again.

Det er stengt for kommentarer.