Att ha mycket sommaren och värme ☀️

De somrarna blir varmare och mer extrema

Sommaren 2018 var exceptionellt het, sommaren 2019 toppade allt. Vi har en värme på 40 ° på natten är temperaturen över 28 °, sömnen var otänkbar. Våra luftkonditioneringssystem körs permanent. Min Macbook Pro kör het på arbetet, jag har så mycket grafikarbete att göra. Men jag vågar inte göra det.

Vi väntar på regn, vi behöver det så mycket. Väderkarta säger att det inte kommer att regna.

Om sommaren är för mycket!

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

3 reaktioner till “Att ha mycket sommaren och värme ☀️”

 1. If the summer is too much! ☀️
  The summers are getting hotter and more extreme.

  The summer of 2018 was exceptionally hot. The summer of 2019 topped everything. We have a heat of 40 ° and more for some days rigt now. At night the temperatures are over 28 °, sleep was unthinkable. Our air conditioning systems are running permanently. My Macbook Pro cooks at the slightest work, I have so much graphics work to do. But I do not dare to do that.

  We are waiting for rain, we need it so much. The weather map says it will not rain.

  If the summer is too much!

 2. so schön Sommer ist, diese Wärme muss nicht sein. Ich finde in Städten wo Häuser an Häuser stehen, sammelt sich die Wärme. Wasser ist genau die richtige Abkülumg. 😀

  1. oh jo da staut sich da bestimmt ganz schön Sandy… 🙂 Wäre mal schön wenn so ein schöner Landregen kommen würde um alles etwas abzukühlen. Die Natur würde sich nebenbei auch freuen.

Kommentarer inaktiverade.