Vilken smoothie har syre, varför ska jag inte ta detta med min läkemedel!

Jag fick den här frågan för några veckor sedan på min hälsa blogg. En av mina kollegor skrev ett spännande inlägg

Bananer, mango ha inte syror, du kan använda.

Andra frukter du kan använda.
Bananer, plommon, päron, aprikoser, meloner, persikor, vindruvor, mango, blåbär.

Tackar till Jan för episka informationen. 😘

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

En kommentar till “Vilken smoothie har syre, varför ska jag inte ta detta med min läkemedel!”

Kommentarer inaktiverade.