Tro på dig selv och följ dina drömmer och mål

 

Mellan dessa bilder ligger ungefär 20 år. Jag kunde gå lite mer, jag var lite yngre, det som var kvar är mina krullar och mitt röda hår. Ändå är jag stolt över mig själv. Jag bor självständigt utan assistans.. Om du vill kan du övervinna alla hinder i livet. Du behöver bara mod, kreativitet och uthållighet.

Sluta aldrig att tro på dig själv, följ dina drömmer och mål.

Never stop with dreaming and believe in you, following your dreams and goals.
#eaahqhero #grafiskdesign #rullstolfotograf #hälsa #webbdesign #attlevamedreumatoidartrit

#Believe in You #Glaube an Dich

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,