Kategorier
Livet

Att tar fantastiska bilder av nyckelpiga

Hej på er där hemma!
Idag var fotoshooting av mina vänner nyckelpiga. Jag lovade dem, att jag skulle göra mitt bästa. De pose extra för dig och lämnade meddelandet. Snälla, plantera mer vildblommor, frukter. Vi älskar inte att leva i en steril värld. Tack din Nyckelpiga 🐞

Hallo Ihr zuhause!
Heute war das Fotoshooting meiner Freunde den Marienkäfer. Ich habe euch versprochen, mein Bestes zu geben. Sie posten extra für Euch und hinterließen die Nachricht. Bitte pflanze mehr Wildblumen, Früchte. Wir lieben es nicht, in einer sterilen Welt zu leben. Danke Marienkäfer. 🐞

Sällsynt gäst på besök ”Nyckelpigor” 🐞🍀

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,