Kategorier
Svartvitt

Att faller i tornrosor sömn

Ett gammalt sommarhus, en låda, ingen vet varför hon har så mycket makt?

När du faller i en Tornrosor-sömn beror det på att du kanske inte har sovit bra. Eller läser du en spännande bok? Jag känner att min tidszon försvinner, jag är hypnotiserad, jag sjönk nästan i en märklig sömn. Det kände mig som om jag var på en helt annan plats, även om jag är på min soffa. Min telefon tar mig tillbaka till nutiden. Jag var i ögat på Pandora-låda. Jag fortsätter skriva på min ebook

#Tornrosor #övernaturliga händelser

Att vara ensam i ett rum

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

Ett svar på ”Att faller i tornrosor sömn”

Stängt för kommentering.