Kategorier
Orkideer

Att skapa gröna oas inomhus

söta hem är där du känner dig i paradiset och jag har ett paradis med många blommor, palmer en gammal flasklilja (elefantfot-Beaucarnea recurvata) på över 2 meter. Han förenas av min exotiska vandor. De är som en symbios till min gamla elefantfot.

Sweet Home Sweet ist da wo man sich wohlfühlt. Ich erschaffte uns eine grüne Oase aus Orchideen, Palmen und Elefantenfuss. Unser Elefantenfuß ist sehr alt und ca 2 Meter hoch. Zu ihm gesellt sich diese Tage meine Vandeen die so herrlich blüht. Sie sind wie eine Symbiose.

#Vanda #Vandor

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

3 svar på ”Att skapa gröna oas inomhus”

White Vanda.
She’s still blooming or again? I do not know the other one, their color is very strong. Amazing examples. 🙂

Stängt för kommentering.