Kategorier
Trädgårdsliv

Feng-Shui: Vi skapar en stenträdgård

Ok det är inget speciellt, men jag tror det. Vi hade ett hörn i trädgård, eftersom ingenting ville blomma här. På morgontimme är det en kort sol, då finns det skugga hela dagen. Mike kom upp med tanken förra året, låt oss göra en stensträdgård. Det var redan höst när vi planterade blommar. De överlevde vintern och förkylningen. Han köpte nu grus och – snipp snapp snut så var stensträdgård färdig!

Ok es ist nichts besonders, aber ich denke doch. Wir hatten eine Ecke im Garten da wollte nichts blühen. Morgens ist da kurz die Sonne, danach ist Schatten den ganzen Tag. Mike kam bereits letztes Jahr die Idee, komm lass uns einen Steingarten machen. Es war bereits Herbst als wir die Bumen pflanzten. Sie überlebten den Winter und die Kälte. Er kaufte nun Kies und schnippschnapp war der Steingarten fertig.

#Steingarten #stensträdgård

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

2 svar på ”Feng-Shui: Vi skapar en stenträdgård”

Stängt för kommentering.